Blog > Schade melden

Schade melden

Je hebt schade opgelopen, dat is altijd vervelend. Lees hieronder hoe je je schade snel bij ons kunt melden. We gaan ons best doen je zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

Je hebt een aanrijding gehad

Bij een aanrijding is het belangrijk dat je ons een ingevuld schadeformulier toestuurt. Heb je nog geen schadeformulier ingevuld? Doe dat dan digitaal via de Schadeformulier App, deze is te downloaden voor iOS in de AppStore en voor Android in de Google Play Store. Na ontvangst van het schadeformulier krijg je van ons bericht over de verdere procedure.

Toch liever een papieren schadeformulier? Neem dan contact met ons op.

Je scooter is gestolen

Als je scooter is gestolen is het belangrijk dat je direct aangifte doet bij de politie. Ben je verzekerd voor diefstal stuur ons dan een kopie van de aangifte. Je krijgt daarna bericht over de andere zaken die de verzekeraar moet krijgen, zoals bijvoorbeeld de sleutels van het slot en de aankoopnota.

Houdt er rekening mee dat verzekeraars een wachttijd hanteren van 30 dagen nadat de melding bij hen binnen is alvorens ze tot uitkering overgaan. Als de scooter wordt teruggevonden gebeurt dat namelijk vaak binnen 30 dagen, daarna wordt de kans dat de scooter nog teruggevonden wordt aanzienlijk kleiner.

Je scooter is beschadigd

Heb je een eenzijdig ongeval gehad of is je scooter door een andere reden beschadigd geraakt? Stuur ons dan een ingevuld schadeformulier toe. Na ontvangst van het schadeformulier krijg je bericht over de verdere procedure.

Whatsapp

Je kunt het (digitale) schadeformulier of andere documenten, zoals foto┬┤s of een politierapport naar ons mailen, maar je mag het natuurlijk ook sturen via Whatsapp (06-30697298)

Ronald Knijf
17-5-2017